Skip to content

Lotgenotendag: elkaar live ontmoeten

Beste Histio-Lotgenoten,

Dit jaar bestaat onze organisatie 15 jaar, het derde lustrum en daarom alle reden voor een extra feestelijke lotgenoten-dag. Dus, zoals iedere 5 jaar, een dag voor het hele gezin.

Daarom nodigen wij jou en jouw gezin graag uit voor de lustrum-lotgenoten-dag op

zaterdag 23 september a.s. vanaf 10.30 uur in de Apenheul in Apeldoorn.

In de Apenheul hebben we van 10.30 uur tot 16.00 uur de Kambizuri Lodge voor onszelf. 

In deze lodge is de hele dag eten en drinken voor jong en oud, hebben we een gezamenlijke aftrap en lunchen we met zijn allen.
Verder is de dag naar vrije invulling, zijn er onderdelen waar je aan kunt deelnemen en voor hen die rustig lotgenoten-contact willen is er alle ruimte.

Programma zaterdag 23 september in de Apenheul:

  • Vanaf 10.30 uur: Toegangskaarten en uitrijkaarten op te halen bij de hoofdingang
  • Vanaf 10.30 uur:  Ontvangst met koffie/thee en lekkernijen in de Kambizuri Lodge
  • 11.00 uur: plenaire start van de dag met kort welkomstwoord
  • 11.30 uur: vrije tijd in het park
  • 13.00 uur: gezamenlijke lunch in de Kambizuri Lodge; er zijn medisch specialisten aanwezig voor evt. vragen
  • 14.00 uur: Gorilla voeder demonstratie: ook te zien vanuit onze lodge voor hen die minder mobiel zijn
  • 14.30 uur: Rondleiding met uitleg door specialisten van Apenheul (voor wie wil)
  • 16.00 uur: Einde programma

De Lotgenoten-dag is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen, of vragen te stellen aan dé specialisten op Histio gebied in Nederland, jouw Facebook Lotgenoten contacten ook live te ontmoeten en een goeie dag met elkaar te hebben.

Aanmelden doe je via het formulier op de website onder de kop Aanmelden Lotgenotendag (deze manier is voor ons het handigste) of anders via lustrumhistio@gmail.com. Geef alsjeblieft aan met hoeveel personen je komt en de leeftijden van de kinderen. Als je met meer dan in totaal 4 wilt komen, dan graag even overleg met de secretaris. 

Na je aanmelding krijg je een bevestiging met nadere informatie.

Wij kijken er naar uit jullie (weer) te ontmoeten.

Bestuur Histiocytose Nederland

Stéphane Brikkenaar van Dijk – voorzitter / Max van Noesel – medisch specialist / Frank Roskamp – penningmeester / Mirjam Rus – secretaris

Ps: er zijn geen kosten verbonden aan deze dag, maar we vragen wel om alvast jullie jaarlijkse donatie van €25,= over te maken. We hebben namelijk 100 donateurs nodig om onze PGO subsidie te blijven ontvangen.

Facebook-groep

Wil je graag Histiocytose-ervaringen uitwisselen in een veilige en vertrouwde omgeving? Dat kan in onze besloten groep op Facebook.

Histiocytose Nederland is het forum voor histiocytose-, LCH-, HLH- en FLH-patienten. Zij kunnen hier hun vragen, zorgen, kennis en ervaringen delen.

De groep heeft de status “besloten” waardoor enkel goedgekeurde leden toegang hebben tot de inhoud. Leden verplichten zich zorgvuldig hiermee om te gaan.

Wil je lid worden? Ga dan naar Histiocytose Nederland op Facebook . Heb je nog geen Facebook-account dan kun je dat snel en gemakkelijk creëren op www.facebook.com.