Skip to content

Lotgenoten

Lotgenoten-dag: elkaar live ontmoeten

De Lotgenoten-dag is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen, of vragen te stellen aan dé specialisten op Histio gebied in Nederland, jouw Facebook Lotgenoten contacten ook live te ontmoeten en een goeie dag met elkaar te hebben. Het is de bedoeling dat er ieder jaar een lotgenotendag wordt georganiseerd.

 

SAVE THE DATE: LOTGENOTENDAG 2024 IS GEPLAND OP ZATERDAG 16 NOVEMBER

Wij zijn dan te gast in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht

Als er een programma is vastgesteld zullen wij dat hier vermelden….

 

Zodra er een programma bekend is, dan kun je je aanmelden via dit formulier  (deze manier is voor ons het handigste) of anders door een mailtje te sturen naar info@histio.nl.

Na je aanmelding krijg je een bevestiging met nadere informatie.

Wij kijken er naar uit jullie (weer) te ontmoeten.

Bestuur Histiocytose Nederland

Ps: er zijn geen kosten verbonden aan jouw deelname aan een lotgenotendag. Maar we vragen wel om jullie jaarlijkse donatie van €25,= over te maken. We hebben namelijk 100 donateurs nodig om onze PGO subsidie te blijven ontvangen.

Facebook-groep

Wil je graag Histiocytose-ervaringen uitwisselen in een veilige en vertrouwde omgeving? Dat kan in onze besloten groep op Facebook.

Histiocytose Nederland is het forum voor histiocytose-, LCH-, HLH- en FLH-patienten. Zij kunnen hier hun vragen, zorgen, kennis en ervaringen delen.

De groep heeft de status “besloten” waardoor enkel goedgekeurde leden toegang hebben tot de inhoud. Leden verplichten zich zorgvuldig hiermee om te gaan.

Wil je lid worden? Ga dan naar Histiocytose Nederland op Facebook . Heb je nog geen Facebook-account dan kun je dat snel en gemakkelijk creëren op www.facebook.com.